Om Oss


Välkommen till oss på Reference Måleri & Service!

Vi är ett måleriföretag med säte i Sandviken som utför allt inom måleri och tapetsering. Vi arbetar främst i Gävle/Sandviken/Hofors området men vi tar också gärna emot förfrågningar från dig som bor lite längre bort. Vi har bred kunskap inom yrket och vi värdesätter alltid högsta kvalité på våra arbeten.

I dagsläget är vi 6 glada målare som arbetar i företaget. I vårat team besitter vi alla olika kunskaper och specialiteter för att kunna ta oss an alla olika förekommande arbeten.

En aspekt som vi lägger extra stor vikt vid är kontakten med dig som kund och att du alltid ska känna dig hörd och sedd. Vi försöker alltid komma fram till den bästa lösningen tillsammans för att säkerställa att era önskemål som kund tillgodoses på det bästa sättet.

I dem fall det inte bara är målning som efterfrågas samarbetar vi med lokala hantverkare i form av snickare/rörmokare/golvläggare. Vi har ett gott samarbete och kännedom om varandra vilket gör det möjligt för oss att erbjuda dig som kund ett arbete med kvalitet och helhetstänk genom hela arbetet.

Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera vad just ni önskar få utfört.

Hoppas att vi ses!

Vänliga Hälsningar

Reference Måleri & Service

/ Jonas Hjälsten