Om Oss


På Reference Måleri och Service är för närvarande fem duktiga medarbetare. Jonas, Hazem, Elin, Felix och Nichole

Vi har byggt vårt team från grunden och satsat på att ha en positiv och engagerad inställning. Med en ”Can Do” -attityd tar vi oss an problemen och det har visat sig att det bygger framgång, och kommer även göra det i framtiden!

Jonas Hjälsten heter jag som startade Reference Måleri & Service. Jag tog studenten 2005 efter tre år på byggprogrammet, inriktning måleri. Min första arbetsgivare var Engströms Måleri, där tog jag mitt gesällprov med goda resultat. På Engströms hade jag hand om både små och större projekt samt var skyddsombud. 2012 började jag på Concreate AB. Jag arbetade där i ca ett år innan jag fick möjlighet att starta mitt egna företag.

Det jag gillar med mitt arbete idag är att jag kan vara kreativ och se resultat. Som person är jag social, utåtriktad och positiv. Jag uppskattar därför alla sociala kontakter arbetet innebär. Det som tilltalar mig är att vara med under hela projektet, från planeringsstadiet till slutresultatet. Mina intressen är bl.a musik, att laga mat och vara ute i naturen, kanske på skidor eller till fots. / Jonas Hjälsten

Utbildningar

• Mästarutbildingen, utbildad Målarmästare

• Gesällbrev

• BAS-P, BAS-U

• Heta Arbeten

• Nordsjös Våtrumsutbildning

• Förarbevis Hjullastare

Reference Måleri & Service hjälper gärna till med alla typer av måleriarbeten och service uppdrag.

Utvändig målning av t.ex fasader, fönster, dörrar m.m Invändig målning som t.ex Tapeter, Tak och Vägg-Målning.

Utöver måleritjänster utför företaget enklare byggarbeten.

Vad är hantverk för dig? Kontakta mig!